Кореспондента газети “Точка ОПОРИ” у Дніпропетровську не пускають на дільницю

У Дніпропетровську кореспондента газети «Точка опори» не пускають на виборчу дільницю № 121481, Ігринський виправний центр № 133, який знаходиться на вулиці Бехтерева, 5, Самарський район. Про це повідомляє сайт ОПОРИ.

Від кореспондента вимагали дозвіл Пенітенціарної служби.

ОПОРА звернулася до заступника начальника виправного центру із соціально-виховної та психологічної роботи Г. Зіневича, який пообіцяв “вирішити це питання протягом 20-30 хвилин”.

Нагадуємо, що відповідно до п.9 ст.28 Закону України “Про вибори Президента України”, на засіданнях виборчої комісії, у тому числі при підрахунку голосів та встановленні результатів голосування, на виборчій дільниці в день виборів чи в день повторного голосування у приміщенні, де проводиться голосування, мають право бути присутніми без дозволу чи запрошення відповідної комісії лише члени виборчих комісій вищого рівня, кандидати на пост Президента України, їх довірені особи (не більше однієї довіреної особи від одного кандидата), офіційні спостерігачі від кандидатів на пост Президента України, партій – суб’єктів виборчого процесу, від громадських організацій (разом не більше ніж по дві особи від одного кандидата на пост Президента України, від партії, від громадської організації), а також офіційні спостерігачі від іноземних держав і міжнародних організацій, представники засобів масової інформації (не більше двох осіб від одного засобу масової інформації).

фото – http://www.vechor.ru

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *