На 5-му каналі 25 травня стартує телемарафон. О 20.00 оголосять результати екзит-полів

25 травня 5 канал розпочне телемарафон «Вибори-2014», який вестимуть Катерина Кельбус, Ігор Татарчук, Віталій Гайдукевич, Роман Чайка, Святослав Цеголко та Тетяна Даниленко. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

З 7 ранку і до остаточного оголошення результатів впродовж усього марафону в ефір виходитимуть щопівгодинні випуски новин, аналітичні сюжети та включення з дільниць голосування кандидатів в Президенти України. Журналісти 5 каналу чергуватимуть  на виборчих дільницях у різних куточках країни. Наші глядачі матимуть змогу у прямому ефірі спостерігати за перебігом виборів на Заході, Сході, Центрі, Півночі та Півдні України.

«Ми покажемо, за яких умов та з яким настроєм голосують мешканці Сходу – редакцією заплановані прямі включення з виборчих дільниць Донецька, Слов’янська, Краматорська та Маріуполя», – йдеться у повідомленні.

Починаючи з 16:00, у вечірніх студіях ведучі з гостями – представниками штабів кандидатів у президенти, громадськими активістами та політологами спрогнозують, як житиме країна після президентських виборів, які виклики чекатимуть на нового керманича країни. Представники  Центрвиборчкому надаватимуть оперативну інформацію про явку в день виборів та про ситуацію на дільницях.

О 20:00 будуть оприлюднені результати екзит-полів найавторитетніших соціологічних компаній України, з яких стане відомо, чи буде обрано Президента України у першому ж турі.

Канал наживо транслюватиме прямі мови та звернення учасників президентських перегонів.

Окрім цього, глядачі 5 каналу дізнаються, хто стане наступним новим керманичем столиці, та кого в мери оберуть Одеса, Херсон та Чернівці.

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • Владимир Жмак, порядочный,
    позитивный, владеет языками, суперрепутация в Европе, привлечет инвестиции в
    каждое нуждающееся предприятие в Украине!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *