У день виборів «1+1» покаже спецвипуск «Світського життя» про кандидатів у президенти

У день виборів, 25 травня, в ефірі «1+1» в рамках 6-годинного марафону «ТСН. Вибори 2014» вийде спецпроект від редакції «Світського життя з Катериною Осадчою»: неформальні портрети кандидатів у президенти та мери Києва і їхнього найближчого оточення. Про це повідомляє прес-служба каналу.

О 22:00 у вечір виборів «1+1» обіцяє показати в спецпроекті «Світського життя» всі найпоказовіші цитати з інтерв’ю політиків Катерині Осадчій. «Як проявлялися провідні політики від Помаранчевого Майдану до Євромайдану, і як змінилися їхні образи тепер, на виборчих перегонах 2014? В яких лакшері-брендах були помічені люди, які претендують на роль наступника Віктора Януковича? На яких автівках їздять? Скільки у них охоронців, де вчаться діти, чим займаються дружини? Як вони поводяться поза владними кабінетами та офіційними трибунами?», – анонсує канал.

Сама ж Катя Осадча, як уже писала «Телекритика», в цей вечір буде перебувати у виборчих штабах кандидатів та розповідати про настрої з місця подій.

«Уже другий раз я братиму участь у виборчому телемарафоні і матиму можливість найбільш оперативно інформувати глядачів про все, що відбуватиметься в штабах кандидатів цього історичного вечора», – каже телеведуча.

Нагадаємо, що канал «1+1» у день виборів, 25 травня, готує для глядачів шестигодинний інформаційний телемарафон «ТСН. Вибори 2014» і додаткові випуски новин.

фото – http://obozrevatel.com/tag/katya-osadchaya.htm

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *