ICTV зняв соціальний ролик із закликом голосувати – його транслюють усі канали StarLightMedia

Напередодні виборів Президента України телеканал ICTV зняв соціальний ролик із закликом проголосувати 25 травня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

Соціальний ролик з’явився в ефірі всіх каналів групи StarLightMedia (СТБ, ICTV, Новий канал, М1, М2, QTV) вже сьогодні, 22 травня, і транслюватиметься до 20.00 25 травня.

У 35-секундному відео до українців звертаються відомі артисти, які закликають прийти на вибори Президента і віддати свій голос. У зйомках взяли участь Олег СкрипкаОлександр ПономарьовДмитро ШуровПавло ГудімовВалерій ХарчишинКаша СальцоваСергій ФоменкоОлександр Ярмола. Українською та російською мовами вони звертаються до громадян України із закликом: «Дай почути свій голос. Голосуй!».

«Ми вже транслюємо ролики, які звертають увагу людей на важливість самого голосування. Цей ролик доповнить такі заклики – більш того, ми надамо всім охочим, – говорить директор-президент ICTV Олександр Богуцкий. – Трансляція соціальної реклами, особливо зараз, украй важлива. Тому розраховуємо, що інші мовники нас підтримають, а українці почують звернення Пономарьова, Скрипки та їхніх колег по сцені і подбають про свої голоси».

Переглянути соціальний ролик ICTV можна тут. Завантажити ролик для розміщення всі охочі можуть тут.

Нагадаємо, що 20 травня канал «1+1» запустив в ефір ролик, у якому закликає українців 25 травня прийти на виборчі дільниці та проголосувати.

«Телекритика»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *