Петро Порошенко відмовився брати участь у сьогоднішній програмі «Шустер live»

Кандидат у президенти Петро Порошенко не братиме участь у програмі «Шустер live» у п’ятницю, 16 травня, через щільний графік регіональних поїздок. Про це повідомляє прес-служба пана Порошенко.

Відмова Петра Порошенка брати участь у програмі «Шустер live» нібито пов’язана з тим, що працівники передвиборчого штабу кандидата у Президенти України вже анонсували зустріч із паном Порошенком у регіонах.

«Ефір на центральному телебаченні – це завжди важливо і почесно для Петра Порошенка, оскільки дає можливість донести до великої кількості людей своюпозицію і своє бачення з принципових питань. Але важливим є не лише наміри, а й втілення програми дій. На думку Петра Порошенка, не можна відміняти анонсовані зустрічі з людьми у регіонах навіть заради ефіру на центральному телебаченні, оскільки це буде безвідповідальним –нехтувати інтересами великої кількості небайдужих людей, яких особисто запросив на зустріч, адже під час них вибудовується порозуміння з усією Україною»,  – повідомляє прес-служба.

Петро Порошенко пообіцяв, що скористається запрошенням прийти на програму іншим разом. «Наразі стратегія виборчої кампанії Петра Порошенка полягає в тому, щоб за її стислий час відвідати всі регіони України та максимум районних центрів у кожному», – йдеться у повідомленні прес-служби.

Також прес-служба Петра Порошенка попросила редакторів «Шустер live» повідомити глядачів, що кандидат не з’явився на програму через  зустрічі із виборцями у регіонах.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *