Сайт bigmir.net транслюватиме дебати кандидатів у Президенти України

Інформаційно-розважальний сайт bigmir.net транслюватиме дебати кандидатів у Президенти України в рамках інформаційного партнерства з проектом « Національні дебати», організованого Першим національним. Про це повідомляє прес-служба UMH digital.

У прямому ефірі Першого національного 21 кандидат на пост Президента України братиме участь у проекті «Національні дебати». Нагадаємо, спочатку підтвердили свою згоду на участь у дебатах всі 23 кандидати. Згодом Михайло Добкін та Олег Царьов висунули свої умови участі, що суперечать запровадженим НТКУ правилам щодо забезпечення рівних можливостей для всіх кандидатів. Тому в теледебатах братиме участь 21 кандидат.

28 квітня відбулось жеребкування кандидатів, складений графі виходу дебатів у ефірі Першого національного. Перші дебати вийдуть 9 травня, останні – 23 травня. Онлайн – трансляція всіх дебатів відбудеться на сайті bigmir.net.

Модератором «Національних дебатів» буде генеральний директор Національної телекомпанії України (НТКУ) Зураб Аласанія.

«Ми дякуємо Першому національному за співпрацю і запрошення підтримати суспільно важливий проект. Можливість дивитися «Національні дебати» не тільки по телебаченню, але і в інтернеті – на сайті bigmir.net – дозволить аудиторії, для якої інтернет є основним каналом отримання інформації, стежити за ходом дебатів у режимі реального часу», – сказала головний редактор сайту bigmir.net Ольга Кліпкова.

Із графіком виходу теледебатів можна познайомитись на «Телекритиці».

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *