Королевська продовжить суд з соціологами попри низькі рейтинги «України – Вперед!» на виборах (ВІДЕО)

Партія «Україна – Вперед!» не збирається відкликати свій позов до соціологів через свій низький рейтинг. Про це на прес-конференції 30 жовтня заявила лідер політсили Наталя Королевська, – пише «Українська правда».

«Звичайно, ні. Суд і далі розбиратиметься у цьому питанні», – сказала вона, відповідаючи на питання про можливість відкликання позову.

Королевська розповіла, що згідно з паралельним підрахунком голосів, її партія не отримала 5% для проходження в Раду, однак, цей показник був набагато вищим, ніж той, що прогнозували соціологи.

«Ми визнаємо свою поразку. За нашими результатами, партія отримала 4,7%, але, на жаль, після технічного збільшення явки і маніпуляцій на рівні окружкомів наш результат був просто розмитий. Ми розуміємо, що результат в будь-якому разі був недостатній для проходження парії в парламент», – зазначила вона.

На питання про те, «скільки коштів упродовж передвиборчої кампанії вона витратила на джинсу», лідерка партії «Україна – Вперед!» не відповіла.

Політик заявила, що усе фінансування діяльності партії відбувалося «виключно за рахунок її членів та прихильників» і пообіцяла найближчим часом оприлюднити повний звіт щодо витрат, в «якому також будуть надруковані прізвища [прихильників]».

За оцінками Doors Consulting, партія «Україна-Вперед!» витратила на передвиборчу кампанію найбільше –  близько 60 млн доларів.

Нагадуємо, що друге слухання у справі Наталії Королевської проти соціологів призначено на 8 листопада. Лідер «України-Вперед!» вимагає спростувати і визнати недостовірними результати соціологічних опитувань, оприлюднених напередодні виборів, відповідно до яких її партія набирає лише 2,1% голосів.

Фото – obozrevatel.com

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *