Результати екзит-полу «Інтера», ICTV та «1+1» по мажоритарним округам

За даними екзит-полу TNS Ukraine і SOCIS, який був проведений 28 жовтня  на замовлення «Інтера», ICTV та «1+1»,  у мажоритарних округах найбільшу підтримку здобули представники Партії регіонів, ВО «Батьківщина» та самовисуванці. Про це  повідомили під час ефіру ТСН на телеканалі «1+1».

 TNS та SOCIS (дані по мажоритарних округах)

Партія регіонів 28%
Самовисуванці 19%
ВО «Батьківщина» 18%
УДАР 10%
Комуністична партія України 9%
ВО «Свобода» 6%

Нагадаємо, за результати цього ж екзит-полу, за списками, «Свобода», УДАР та «Батьківщина» мали значно вищі показники.

Нагадаємо, екзит-пол TNS та SOCIS проводився на основі анкетного опитування. Респонденти відповідатимуть на кілька запитань: 1) за яку партію голосували; 2) за представника яких партій чи самовисуванця голосували за мажоритарними списками; 3) коли ви прийняли остаточне рішення так голосувати; 4) вік; 5) стать; 6) освіта.

Загалом на парламентських виборах 2012 року проведені шість екзит-полів: Національний (фонд «Демократичні ініціативи», Київський міжнародний інститут соціології та Центр ім. Разумкова), на замовлення телеканалів  ICTV, «Інтер» і «1+1» (TNS і SOCIS), на замовлення каналу «1+1», на замовлення каналу «Україна» (Research & Branding Group), на замовлення 5-го каналу (соціологічна група «Рейтинг») та екзит-пол «Савік Шустер студії».

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *