Журналіст Ігор Луценко зняв свою кандидатуру з виборів

Журналіст Ігор Луценко, який балотувався до Верховної Ради від опозиції у 223 окрузі в Києві. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Таке рішення Ігор Луценко прийняв задля того, щоб  підштовхнути інших опозиційних кандидатів до об’єднання. Він наголошує, що вирішив балотуватись до парламенту у першу чергу для того, щоб не допустити провладного кандидата та екс-голову райдержадміністрації Шевченківського району Києва Віктора Пилипишина у Верховну Раду.

«Якщо усім трьом опозиційним кандидатам по Шевченківському району Києва (округ 223) – Руслану Брицькому (УДАР), Юрію Левченку (ОО-Свобода) і мені об’єднати зусилля, з’являється серйозний шанс – шанс, можливість – перемогти реального кандидата від Партії Регіонів. І навпаки, якщо не залишити проміж нас одного – то через розтягування опозиційних голосів Пилипишин ТОЧНО переможе», – зазначив Ігор Луценка.

На сьогодні, за його словами , поки жоден з  його «партнерів» не зняв свою кандидатуру на користь іншого: «В цих умовах я виконав все від мене залежне, щоб Пилипишин програв. Нехай переможе справедливість, і цей кривдник Києва ніколи не отримає депутатської недоторканності, а ПР – ще один “штик”. Тепер відповідальність за 223-й округ – на «Свободі» та «Удару», на Левченку та Брицькому. Очікую від них кроків, відповідних моєму. Якщо ніхто з них не піде назустріч одне одному, можуть постраждати не тільки виборці Шевченківського району, а й усе місто і вся країна».

Фото – uk.wikipedia.org

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • Игорь, почему Вы сняли свою кандидатуру???? Как же мы без Вас? Эта морда с фарфоровыми зубами, Пилипишин, продаст завтра Киев за 3 копейки. Он уже это делал раньше. Он будет это делать. Мне теперь вообще нет смысла идти на выборы. Кто еще может как-то мыслить, может передвигаться и доползти до границы с шенген-визой – должны убегать отсюда, ради сохранения детей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *