ВО «Свобода» заявляє, що тираж партійної газети спалили зловмисники

Міліція каже: «Нещастя могла спричинити необережно кинута недопалена цигарка».

Прес служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода» заявляє, що у Тернополі невідомі зловмисники вкрали тираж партійної газети, а потім спалили його. Про це йдеться на сайті організації.

За даними «Свободи» було знищено кілька десятків примірників видання. Вкрали їх у ніч з 8 на 9 вересня, а спалили зранку 29 вересня, вибивши  скло у дверях офісу Тернопільської міської організації.

«Учора ввечері міський відділ міліції повернув нам вкрадені газети. Вночі хтось розбив скло у дверях і підпалив газети. Ми думаємо, що це підпал, оскільки вогонь розповсюджувався не з боків, а з середини складених пачок», – зазначив голова міської організації ВО «Свобода» Роман Навроцький. На його думку, до таких дій призвів зміст газети, де «критикується чинна антинародна влада та проливається світло на речі, які відбуваються у нашій країні».

Міліція ж припускає, що газети згоріли через недопалок та інформує, що вікно у приміщенні розбили пожежники. «Пожежники поінформували правоохоронців про те, що у коридорі колишнього готелю “Україна” сталося загорання. Рятувальники, не гаючи часу, загасили вогонь. Добираючись до середини приміщення, пожежники розбили шибку вхідних дверей. На щастя, вогонь не добрався до офісних приміщень. Пошкоджені складені у коридорі газети, які належать одній із політичних партій», – повідомляє відділ зв`язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

Нині працівники міліції з’ясовують причину загорання і припускають, що «нещастя могла спричинити необережно кинута недопалена цигарка».

Фото – dudeblog.ru

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *