«Савік Шустер студія»: Проблеми зі звуком не пов’язані з виступом Чорновол

Прес-служба «Савік Шустер студія» заявляє, що технічні проблеми зі звуком тривали упродовж всієї програми «Шустер live» 21 вересня, а не лише  під час виступу  журналістки та кандидата у народні депутати від опозиції Тетяни Чорновол. Про це повідомили «Телекритиці» у коментарі.

Тетяна Чорновол у своєму блозі на «Українській правді» заявила про те, що  під час ефіру «Шустер live» через проблеми зі звуком та виключений мікрофон  її виступ не був доступний глядачам.

«Довелося стикнутися з відвертим шулерством з прямим ефіром на програмі Савіка Шустера. Мій маленький хвилиний виступ не скрізь був доступний глядачам, бо з прямим ефіром коїлися дивні речі. Одні глядачі побачили мій виступ, але тільки частково почули, бо пропадав звук. Інші не побачили і не почули нічого, якимось чином моя хвилина пропала з прямого ефіру. Не знаю навіть, як це технічно можна пояснити, але це факт! В повторі мого виступу взагалі ніхто не бачив. До речі, під час програми в мене постійно був виключений мікрофон, а Шустер не давав слово» , – наголошує пані Чорновол.

До того ж, «Українська правда» відзначає, що  під час виступу Тетяни Чорновіл камера не  брала її крупний план, і здебільшого показувала залу, гостей, табло.

У прес-службі «Савік Шутсер студія» «Телекритиці» зазначили, що  перебої зі звуком пов’язані зі студійною технікою і про це продакшн проінформував ефірну службу Першого національного.  А тривалість виступу (десь 1 хвилина) Тетяни Чорновол, за словами студії, була зумовлена  тим, що оскільки у проекті існує «банк часу» на кожну політичну силу відводиться 10 хвилин:

«Більшу частину цієї квоти, близько 9 хвилин  використав Сергій Соболев (№8 виборчого списку ВО «Батьківщина» – ТК), тому виступ Тетяни Чорновол був менш тривалий. Мікрофон у неї виключили після  завершення  часу відведеного на виступи опозиції».

Фото – forum.comments.ua

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • Понятно что дело не в политике,а в технической неисправности.Зачем иначе Савик бы стал кого то приглашать,чтобы потом не давать слово.Главное в этой ситуации то,что Черновил очень ценит свое участие в программе.И я думаю все тоже ценят.Шутка ли-принять участие в самой рейтинговой программа Украины.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *