На телеканалі «Київ» стартував спецпроект «Вибори-2012»

11 вересня на ТРК «Київ» стартував спецпроект «Вибори-2012», присвячений парламентським виборам. Як повідомила «Телекритиці» директор телеканалу Світлана Криворучко, проект виходитиме до 24 жовтня щодня окрім понеділка з 19-ї до 22-ї години з плашкою «Передвиборна агітація».

Через те, що «Вибори-2012» виходять у вечірній прайм, були зсунуті новини. Один випуск о 19-й був відмінений. Новини, які раніше починалися о 21.00 тепер виходять о 22-й, а останній випуск посунули на 23.30.

За словами Світлани Криворучко, проект виходить з двох студій, на виступ дається 10 хвилин партіям і 20 – кандидатам в депутати. На проекті задіяні всі ведучі каналу. Учасники приходять відповідно до результатів жеребкування в ЦВК 4 вересня. Вони самі вирішують, чи виступатимуть самостійно, чи розмовлятимуть з ведучим, чи принесуть на свій відрізок ефірного часу якийсь ролик чи фільм.

«Оплачуватиметься цей проект з держбюджету згідно з розцінками, які ми як і решта каналів публікували згідно з вітчизняним законодавством. Якщо хтось не явиться на ефір, ми ставимо свої найкращі програми, скорочені до 10-20 хвилин, під час яких ми тричі ставимо титр про те, що зараз мав виступати такий-то кандидат, але він не зявився», – сказала Світлана Криворучко.

Фото – ua.politics.comments.ua

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *