Яценюк і Тігіпко все-таки прийдуть до Кисельова

7 вересня у черговому випуску «Великої політики» учасниками стануть Сергій Тігіпко, керівник публічної виборчої кампанії Партії регіонів, і Арсеній Яценюк, лідер Об’єднаної опозиції «Батьківщина». Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

У другій частині програми буде обговорюватися війна 1812 року, 200-річчя якої нині відзначається. Яке значення ця війна мала для України? Що принесла б Україні перемога Наполеона? За допомогою телемосту з Петербурга в дискусії візьме участь Михайло Піотровський, директор Державного Ермітажу. Крім того, у «Великій політиці» буде показано фільм Кіри Толстякової про війну і планах Наполеона щодо України.

Також за допомогою телемосту з Москви в програмі братиме участь журналіст і редактор сайту slon.ru Олександр Баун.

Початок поєдинку – о 23.00.

Нагадаємо, що дебати Сергія Тігіпка й Арсенія Яценюка планувалися в минулій програмі, 31 серпня. Одна пан Яценюк не зміг прийти через заплановані мітинги в Дніпропетровську і Запоріжжі. Учасниками дебатів стали народний депутат Олег Зарубінський (фракція Народної партії), який балотується до Верховної Ради за списком Партії регіонів, і кандидат у народні депутати від партії УДАР Віктор Пинзеник.

Фото – zateevo.ru

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *