Ландік і Прутнік не балотуватимуться до парламенту

Член Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, голова підкомітету з питань вільного доступу громадян до інформації та контролю за діяльністю органів влади в інформаційному просторі Володимир Ландік та член Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, екс-голова Державного комітету телебачення і радіомовлення Едуард Прутнік вирішили не балотуватися до Верховної Ради.

Володимир Ландік вважає, що до парламенту мають іти молоді політики. Про це він сказав у коментарі «Телекритиці». «Раніше я мав намір іти на вибори по мажоритарному округу. Навіть провів близько 200 зустрічей з виборцями. Але потім вирішив відмовитися від цієї ідеї. Нехай себе спробують молоді політики», – сказав Володимир Ландік, додавши, що до виборчого списку Партії регіонів його не включили.

Нагадаємо, Володимир Ландік – почесний президент луганської ТРК «Ірта».

Народний депутат, екс-член Комітету з питань свободи слова та інформації, колишній голова Держкомтелерадіо Едуард Прутнік вирішив зосередитися на міжнародній діяльності. Голова правління Міжнародного фонду «Єдиний світ» та співзасновник Євразійського союзу промисловців і підприємців, пан Прутнік активізував діяльність фонду за межами України. Цю інформацію «Телекритиці» передала прес-секретар Едуарда Прутніка Вікторія Максимовська.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *