Участь у передвиборному шоу Шустера коштуватиме 80 тисяч гривень

 

Участь у проекті «Савік Шустер студії» про парламентські вибори «Свобода вибору. Ваші кандидати у студії Савіка Шустера» коштує 80 тисяч гривень (без податків) і має оплачуватися за рахунок виборчого фонду кандидата. Про це повідомляє прес-служба Незалежної асоціації телерадіомовників, членом якої є «Савік Шустер студія».

Програма буде виходити на найбільш рейтингових місцевих телеканалах з київської студії.

Проект створюється на кошти учасників, а також за рахунок благодійних внесків. Як уже повідомляла «Телекритика», у кожній з програм обговорюються найбільш гострі проблеми конкретного регіону і держави з учасниками – кандидатами за мажоритарними округами (самовисуванцями), кандидатами за мажоритарними округами від партії і кандидатами за партійними списками.

«Цей проект надасть можливість телеглядачам отримати об’єктивну інформацію про учасників парламентських виборів, і розібратися в стрімкій виборчій кампанії» – сподівається генеральний директор студії Савік Шустер.

Це – другий проект студії, який оплачують не лише канали, а й партії. що беруть участь у кампанії. Нагадаємо, «Савік Шустер студія» виробляла на замовлення НТКУ комерційний політичний телепроект «Народний список».

«Оскільки, поки немає суспільного телебачення, українські глядачі не мають можливості платити за об’єктивність. Тому ми просимо політичні партії брати участь у фінансуванні цього проекту, оскільки в нашій об’єктивності ні в кого немає сумнівів », – говорить Савік Шустер.

За форматом у кожну програму запрошені 8-12 кандидатів у депутати. Формування списку учасників і час їхніх виступів відбувається на підставі домовленостей редакції «Савік Шустер студії» й учасників програми. Час виступу учасників регламентується «банком часу». Лідери політичних партій можуть узяти участь у програмі не більше одного разу за цикл програм у будь-якому з обраних регіонів.

Також у програмі будуть присутні 50 жителів певної області. Аудиторія – це репрезентативна вибірка, відібрана за трьома параметрами (стать, вік, місто / село). Представники аудиторії – активні учасники програми. Вони реагують на сказане політиками в студії, беруть участь у голосуванні за темами програми.

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • “нашій об’єктивності ні в кого немає сумнівів” – та чи Шустер зовсім здурів?!? у всіх нормальних людей на чолі з Томенком є сумніви у його об”єктивності!

  • Сповіщення: Вибори та ЗМІ
  • Оригіна Буковицька

    (Ukraine)

    Оригіна Буковицька
    «Передвиборча коломийка»

    Люди добрі! Вибори!
    Вибори на носі!
    Кандидати в депутати
    Їх обрати просять!

    На бігбордах висуванці –
    Дуже модні й гарні,
    Чемно посміхаються –
    Плани їх захмарні!

    «Буде щастя нам усім!» …
    «Хабарів не буде!» …
    А хто прийде з них до влади –
    Зразу все … забуде…

    Ось, громадо, подивися!
    Всі ці висуванці
    Наче Бетмани літають
    Та гарцюють в данці!

    Один школи відкриває,
    Хтось канави риє!
    Дехто газу підпускає!
    Хтось … трендіти вміє!

    А щоб нас се не здурили
    Увімкнемо мізки,
    Бо прийдуть оті до влади –
    Наші плани тріснуть!

    Що ж пораджу, люди милі?
    Майте честь і совість.
    Не продайте свою душу –
    А наразі – голос!

    Пам’ятайте про майбутнє –
    Про дітей й родину!
    А не то, не дай нам, Боже,
    Втратимо Країну!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *