Об’єднана опозиція виклала на Youtube ролик «Чому ми йдемо в інтернет?»

Відео складається з трьох блоків. У першому йдеться про причини через які опозиція йде в соціальні мережі – «ЗМІ брешуть або мовчать», «інтернет не має кордонів і його не посадиш за грати», «це зброя, якої вони [влада – Ред.] бояться». У другому блоці пояснюються засади поведінки опозиції в мережі – «діалог замість пропаганди», «говорити, слухати і діяти разом». Третій блок містить заклик до користувачів бути активними, поширювати інформацію про опозицію і її заходи, запрошувати друзів до участі в них.

Віталій Мороз, керівник з програм нових медіа ГО «Інтерньюз-Україна» у блозі прокоментував цей відеоролик так:

 «Технологічно ролик є якісним. Хронометраж в 57 секунд є достатнім для перегляду до кінця. Кольори – одночасно агресивний червоний і пом’якшуючий сірий. Звукове супроводження доволі якісне, динаміка забезпечується й зміною картинки. Цільова аудиторія – активна молодь до 30-32 років. Водночас, ролик є радше іміджевим, аніж заклик до дії. Молодь, яка висить в Інтернеті, наврядчи приходитиме на мітинги. Їй потрібно дати щось більш співвідносне до її потреб. Більше фану, нестандартних рішень».

Нагадуємо, що 13 серпня Об’єднана опозиція створила сторінки в соціальних мережах Facebook,TwitterVkontakte. А Партія регіонів почала опановувати соцмережі ще у червні.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *