Власниця білборду з котом заклеїла його через «нецензурне слово»

Власниця білборду «про бабусю і кота» у Дніпродзержинську Олена Дзарасова спростовує інформацію про своє перебування в реанімації, – пише «Українська правда».

У відеозверненні, розміщеному на сайті youtube у суботу, Дзарасова назвала брехливою відповідну інформацію автора бігборда Максима Голосного. «Офіційно заявляю, що здорова, в реанімації мене ніколи не було, тим більше в останній період», –  сказала вона.

За словами Дзарасової, ніякого тиску з боку губернатора Дніпропетровської області та місцевої влади на неї не здійснювалося. «З приводу того, що був заклеєний борд – це моє суто особисте рішення, оскільки на ньому було нецензурне слово», – сказала власниця.

Як повідомлялося, автор білборда, кандидат у депутати по одному з мажоритарних округів минулої середи заявив, що «директора РА “АПЕЛЬСИН” Наталію (власника білборда) після вчорашнього телефонної розмови з високопоставленим чиновником відвезли в реанімацію».

Сам Голосний знаходиться в розшуку за звинуваченням у привласненні і розтраті майна Єлизаветівської сільради Петриківського району.

Як раніше повідомлялося, губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул вимагав зняти білборди, які агітують проти чинної влади, – в тому числі і рекламний плакат із пенсіонеркою і котом.

Фото – Українська правда

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *