«Опора» помітила на луганських маршрутках рекламу Партії регіонів (ФОТО)

Громадська мережа «Опора» помітила у Луганську в  маршрутних таксі зовнішню рекламу Партії Регіонів. Про це йдеться на сайті «Опори».

Окрім логотипу Партії регіонів на зовнішній рекламі розміщений меседж, з яким партія йде на вибори «Переможемо Разом!».

«Опора» звертає увагу на те, що це є грубим порушенням ст. 74 Закону України «Про вибори народних депутатів України», в якій вказано, що розміщення носіїв політичної реклами на зовнішній поверхні та всередині транспортних засобів громадського користування, у тому числі таксі, розміщення політичної реклами у приміщеннях та на будівлях станцій метрополітену, автобусних та залізничних вокзалів, портів та аеропортів, а також розповсюдження матеріалів передвиборної агітації, у тому числі політичної реклами, через телерадіотрансляційні або інші інформаційні мережі сповіщання пасажирів та інформаційні табло у приміщеннях станцій та вагонах метрополітену, автобусних та залізничних вокзалів, портів та аеропортів, у транспортних засобах громадського користування забороняється.

Прес-секретар Луганської обласної організації Партії регіонів Марина Мендель сказала громадським спостерігачам: «Ви дуже помиляєтеся, такого не може бути на вулицях Луганська. Мені не відомі такі факти».

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
    • І на них не вказано реквізитів, інформації про те, хто, де і яким накладом їх надрукував, а це вже є порушенням ЗУ про вибори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *