Генпродюсер каналу ZIK Дмитро Добродомов балотуватиметься до парламенту від партії УДАР

Генеральний продюсер телеканалу ZIK, ведучий програми «Хто тут живе?» Дмитро Добродомов має намір балотуватися в народні депутати. Про це свідчить список претендентів у кандидати в народні депутати на мажоритарних округах, який партія УДАР передала руху «Чесно».

Дмитро Добродомов у списку ударівців під № 115 по Львівській області.

Як писала «Телекритика», прямоефірна програма журналістських розслідувань «Хто тут живе?» виходить щосереди на телеканалі ZIK о 21:30.

Нагадаємо, по списку «УДАРу» вирішила балотуватися також ведуча та автор прямоефірного ток-шоу «Київський форум» Рена Назарова – по місту Києву.

Раніше висловила намір балотуватися до Верховної Ради журналіст Тетяна Чорновіл. Вона йде до Верховної Ради від 121-го Городоцького округу (Львівська область), буде єдиним опозиційним кандидатом на окрузі. Відповідну пропозицію вона отримала від Комітету опору диктатурі.

Також у Верховну Раду балотуватимуться телеведуча Наталія Розинська (від Радикальної партії Олега Ляшка по мажоритарному округу в Шевченківському районі Києва) і колишня телеведуча, адвокатТетяна Монтян (самовисування по 212-му мажоритарному округу в Дарницькому районі Києві).

«Телекритика»

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • Що такого зробив він, щоб бути представником у парламенті від частини міста лювова? За канал, який вже давно “потух” , за що поясніть?

  • Добродомов не має
    ніякого відношення до честі подій, які відбулись в країні, типовий мудак, який
    нервує уже своє присутністю.

  • Сама чула, як Добродомов під шафе
    розказував в одному ресторані, що він був змушений стати кремлівським агентом.

  • Добродомов ніколи не був
    представником української громади, ну, як внук КГБіста може бути обраний
    від українців?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *