Порошенко призначив час Зеленському для проведення дебатів на НСК «Олімпійський» 14 квітня

Кандидат у президенти Петро Порошенко буде чекати свого опонента Володимира Зеленського для проведення дебатів на стадіоні 14 квітня, а ввечері 19 квітня піде на офіційні дебати на Суспільне. Про це заявив речник виборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв на брифінгу 10 квітня.

«Закон передбачає обов’язковість дебатів на Суспільному телебаченні в останню п’ятницю. Тому 19 квітня ми точно знаємо, що буде у графіку Порошенка на 20.00: він повинен у цей час прибути на Суспільне телебачення. І він там точно буде, тому що участі у таких дебатах у другому турі чітко вимагає закон “Про вибори президента України”», – сказав він.

Речник штабу Порошенка додав, що його кандидат також прийде на НСК «Олімпійський» 14 квітня.

«Петро Порошенко так само прибуде на дебати з Володимиром Зеленським 14 квітня о 14 годині 14 хвилин на НСК “Олімпійський”. І ще раз наполегливо повторює своє запрошення до Зеленського не боятися дебатів, не уникати – прийти і за тиждень до виборів у прямій трансляції, на очах у всього суспільства розкрити свою невідому позицію з актуальних питань, стратегії розвитку України.

Порошенко так само готовий в інший день – можливо, і 19-го числа, прибути на дебати на стадіоні, як пропонує Зеленський. Але запрошення Зеленського не має збігатися в часі з тим часом, у який закон вимагає від кандидатів бути на дебатах на Суспільному телебаченні», – заявив Медведєв.

7 квітня кандидат у президенти та чинний президент України Петро Порошенко закликав іншого кандидата Володимира Зеленського прийти на дебати на НСК “Олімпійський” 14 квітня.

Пізніше Володимир Зеленський заявив, що прийде на дебати на НСК «Олімпійський» 19 квітня.

8 квітня голова фракції БПП у Верховній Раді Артур Герасимов заявив, що Петро Порошенко згодний на дебати у будь-який день, зокрема і 19 квітня, як пропонував інший кандидат у президенти Володимир Зеленський.

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *