До НСК «Олімпійський» надійшли запити від кандидатів у президенти про проведення дебатів

До НСК “Олімпійський” надійшли запити від представників кандидатів у президенти України щодо проведення дебатів. Про це повідомляє адміністрація “Олімпійського” на офіційному сайті.

“Враховуючи суспільний інтерес до теми проведення дебатів на НСК «Олімпійський», повідомляємо. До ДП НСК «Олімпійський» надійшли запити від уповноважених представників кандидатів на пост Президента України щодо проведення дебатів. А саме, від представника кандидата у Президенти Порошенка Петра Олексійовича – на 14 та 19 квітня 2019 року, та від представника кандидата у Президенти Зеленського Володимира Олександровича – на 19 квітня 2019 року. ДП НСК «Олімпійський» ініційовано переговорний процес з представниками зазначених кандидатів з приводу забезпечення проведення дебатів на території спортивного комплексу”, – йдеться у повідомленні.

7 квітня кандидат у президенти та чинний президент України Петро Порошенко закликав іншого кандидата Володимира Зеленського прийти на дебати на НСК “Олімпійський” 14 квітня.

Пізніше Володимир Зеленський заявив, що прийде на дебати на НСК «Олімпійський» 19 квітня.

8 квітня голова фракції БПП у Верховній Раді Артур Герасимов заявив, що Петро Порошенко згодний на дебати у будь-який день, зокрема і 19 квітня, як пропонував інший кандидат у президенти Володимир Зеленський.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *