Новини «Сьогодні» та компанія Edison Research досліджуватимуть настрої українців перед другим туром

Новини «Сьогодні» на телеканалі «Україна» запускають дослідницький проект «Настрої українців перед другим туром президентських виборів 2019» спільно з міжнародною компанією Edison Research. Йдеться у прес-релізі.

З 8 квітня щодня на майданчиках програми «Сьогодні» будуть оприлюднювати результати опитувань щодо змін у сприйнятті українцями актуальних подій та ситуації в країні в переддень виборів.

Компанія Edison Research Для спільного проекту з «Сьогодні» проведе 5000 телефонних інтерв’ю. Опитування будуть щоденними, з моментальними замірами результатів.

«Для «Сьогодні» вкрай важлива співпраця з партнером, що володіє надсучасними дослідницькими технологіями і дотримується світових стандартів якості. Впевнений, разом ми зможемо надати українцям максимально оперативну та актуальну інформацію щодо зміни суспільних настроїв і сприйняття подій, які супроводжують передвиборчі перегони. Переконаний, результати нашої спільної роботи з Edison Research встановлять нові орієнтири для національних опитувань», – сказав Директор Дирекції інформаційного мовлення, головний редактор каналу «Україна» Юрій Сугак.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *