Порошенко прийде на дебати 19 квітня на Суспільному – штаб

Чинний президент України та кандидат у президенти Петро Порошенко має намір прийти на дебати у студії Національної суспільної телерадіокомпанії України, як того вимагає закон. Це заявив речник штабу Петра Порошенка Олег Медведєв під час брифінгу 8 квітня.

«Петро Порошенко прийде на дебати 19 квітня, тому що того вимагає закон. В законі не написано приходити на стадіон. Норма закону передбачає участь у дебатах на Суспільному телебаченні – і вимога закону є пріоритетною», – сказав він.

Речник додав, що, можливо, Порошенко того ж дня зможе потрапити на стадіон «Олімпійський», де його у цей день на дебати начебто чекатиме Володимир Зеленський.

«Не виключено, що Порошенко зможе прийти 19 квітня і на НСК “Олімпійський”, але в той час, в який він буде вільний від виконання обов’язків, які на нього, як на кандидата в президенти, покладає закон про вибори президента. А закон вимагає обов’язкових дебатів на Суспільному телебаченні», – додав Медведєв.

Нагадаємо, 7 квітня кандидат у президенти та чинний президент України Петро Порошенко закликав іншого кандидата Володимира Зеленського прийти на дебати на НСК «Олімпійський» 14 квітня. Однак Зеленський заявив, що прийде на дебати на стадіоні 19 квітня.

8 квітня представники штабу Зеленського зустрілися з командою НСТУ, щоб обговорити проведення дебатів 19 квітня. Проте домовленості про дебати у студії Суспільного не відбулося.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *