У штабі Зеленського заявили, що кандидат не здаватиме аналізи в медпункті НСК «Олімпійський»

Раніше чинний президент України та кандидат в президенти Петро Порошенко заявив, що чекатиме на кандидата в президенти Володимира Зеленського 5 квітня о 9 ранку на НСК «Олімпійський» для здачі медичних аналізів, як того вимагав напередодні Зеленський у своєму відео. Проте у штабі Зеленського повідомили, що їхній кандидат здаватиме аналізи в приватному медцентрі.

Про це під час брифінгу заявив спікер штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков.

«Ми пропонуємо Петру Олексійовичу прийти завтра о 8:00 в клініку Eurolab і здати аналізи. Ми чекаємо», – сказав він.

За словами Разумкова, у штабі кандидата сумніваються в об’єктивності лабораторії «Олімпійського» через, на їхню думку, «заангажованість від різних державних структур». Також він зазначив, що до клініки, де Зеленський здаватиме аналізи, допустять журналістів.

Нагадаємо, 3 квітня у Facebook було опубліковане відеозвернення Володимира Зеленського до Петра Порошенка з викликом провести дебати на стадіоні у Києві за присутності «усіх телеканалів та усіх журналістів». Кандидат також закликав провести медичну експертизу на предмет вживання алкогольних і наркотичних речовин.

4 квітня вночі на сторінці у Facebook Петра Порошенка з’явилося відеозвернення з відповіддю на заклик Володимира Зеленського про дебати на «Олімпійському» – він погодився. Також спікер у штабі Порошенка заявили, що він чекатиме Зеленського 5 квітня о 9 ранку на НСК «Олімпійський» для здачі медичних аналізів.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *