Порошенко чекатиме Зеленського вранці 5 квітня на здачу медичних аналізів – штаб Порошенка

Діючий Президент України та кандидат в президенти Петро Порошенко чекатиме на кандидата в президенти Володимира Зеленського завтра, 5 квітня, о 9 ранку на НСК «Олімпійський» для здачі медичних аналізів, як того вимагав напередодні Зеленський у своєму відео.

Про це спікер виборчого штабу Президента України Петра Порошенка Олег Медведєв повідомив на прес-брифінгу сьогодні, 4 квітня.

«Петро Порошенко завтра о 9:00 чекає на Володмира Зеленського в медичному пункті стадіону “Олімпійський” для здачі аналізів, у тому числі на предмет вживання наркотиків. Це має бути незалежна експертиза», – сказав він.

Олег Медведєв також розповів, якими бачать дебати в штабі Порошенка. На його думку, це має бути три раунди, по блоках за темами, що належать до контитуційних повноважень президента: оборона та безпека, зовнішня політика та дипломатія, дотримання конституційних прав громадян.

«Ми думаємо, що не треба все зводити тільки до дебатів 19 квітня, якщо таких дебатів замало, додаткові можуть відбутися у будь-які дати, які є взаємно прийнятними кандидатами. Звісно, має бути чіткий регламент, об’єктивність ведучих, рівні умови для обох кандидатів. Це все має відповідати європейським стандартам», – сказав він.

«Якщо Зеленському комфортніше на стадіоні, чи в цирку, чи ще десь, то на знак поваги до його виборців ми згодні. Ми визнаємо Зеленського кандидатом, Порошенко вчора у своєму відеозверненні назвав його Володимиром Олександровичем, як його ще ніхто не називав на телебаченні», – додав пан Медведєв.

Нагадаємо, 3 квітня у Facebook було опубліковане відеозвернення Володимира Зеленського до Петра Порошенка з викликом провести дебати на стадіоні у Києві за присутності «усіх телеканалів та усіх журналістів». Кандидат також закликав провести медичну експертизу на предмет вживання алкогольних і наркотичних речовин.

4 квітня вночі на сторінці у Facebook Петра Порошенка з’явилося відеозвернення з відповіддю на заклик Володимира Зеленського про дебати на «Олімпійському» – він погодився.

Фото: Радіо Свобода

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *