У разі програшу Зеленський та Тимошенко готові оскаржувати результати виборів

Кандидати на пост президента Юлія Тимошенко та Володимир Зеленський будуть оскаржувати результати президентських виборів, у разі поразки. А чинний президент та кандидат у президенти Петро Порошенко одразу піде на вибори до Верховної Ради.

У штабі кандидата у президенти Володимира Зеленського готові до оскарження результатів першого туру президентських виборів. Про це нас прес-конференції завив керівник штабу Зеленського Іван Баканов, передає «Інтерфакс-Україна».

«Ми готові оскаржити результати виборів. У нас є для цього прекрасна команда, яка вже брала участь в оскарженні результатів виборів у 2004 році, ми вміємо це робити. Соціологія на сьогоднішні така, що якщо ми не вийдемо до другого туру, то, на нашу думку, це буде свідчити про масштабні фальсифікації, але ми сподіваємося, що такого не буде», – сказав Баканов.

Кандидатка у президенти Юлія Тимошенко заявила, що у разі програшу на виборах 31 березня або 21 квітня оскаржуватиме результати голосування. Про це йдеться у статті «Української правди» «Я. Ти. Він. Вона. Який «План Б» у Порошенка, Тимошенко та Зеленського».

«Юля не вірить, що Порошенко може чесно виграти. Це неможливо без скупки, каруселей і фальсифікації… І в рейтинг Зеленського Тимошенко так само не вірить. Вона вважає його надутою пустишкою. Тому вона бачить себе у другому турі і вірить, що може виграти», – сказав «Українській правді» один зі штабістів Юлій Тимошенко.

Однак, попри поразку на президентських виборах Тимошенко братиме участь у парламентських виборах.

А чинний президент та кандидат у президенти Петро Порошенко у разі програшу на президентських виборах піде на парламентські вибори. Про це писала «Українська правда» у статті «Я. Ти. Він. Вона. Який «План Б» у Порошенка, Тимошенко та Зеленського».

У команді Порошенка вважають, що він у будь-якому випадку залишиться у політиці.

«Петро – не та людина, яка просто так візьме і зникне. Порівняно з іншими він достатньо молодий і у нього залишаються амбіції, від яких він не відступиться», – заявив «Українській правді» штабу Порошенка.

Якщо Петро Порошенко програє президентські вибори, він планує йти на вибори у Верховну Раду першим номером партії БПП «Солідарність». Але партію перейменують у «Солідарність».

Фото: Еспресо

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *