Олександр Мороз зняв свою кандидатуру з виборів президента

Кандидат у президенти України Олександр Мороз заявив, що не братиме участь у виборах через начебто «підготовку небувалої фальсифікації». Про це він написав у Facebook.

«Політрада партії, що висунула мою кандидатуру на пост Президента України, на своєму засіданні проаналізувала хід виборчої кампанії і зробила обґрунтований висновок про підготовку небувалої безцеремонної фальсифікації виборів. Нинішня кампанія змістом означає псевдодемократичне прикриття боротьби олігархів з олігархами за доступ до влади задля своїх корисливих інтересів. Актив партії вважає недоцільним продовжувати мою участь в кампанії – політичному фарсі, змирившись з його суттю. Враховуючи викладене, прошу не вважати з цього часу мене кандидатом на пост Президента України», – йдеться в заяві від 26 березня.

Як відомо, заяву про зняття з виборів можна було подати до ЦВК до 7 березня. Відтак, прізвище Мороза залишиться у бюлетні.

Нагадаємо, раніше кандидат у президенти Євген Мураєв знявся з президентських виборів на користь кандидата Олександра Вілкула, а Дмитро Добродомов зняв свою кандидатуру на користь Анатолія Гриценка. Також на користь Гриценка знявся з перегонів  Андрій Садовий. Сергій Тарута зняв кандидатуру на користь Юлії Тимошенко.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *