Зеленський в останню хвилину відмовився прийти на прямий ефір «100 хвилин з Оксаною Соколовою» на ICTV – ведуча програми

Кандидат в президенти Володимир Зеленський в останню хвилину відмовився прийти на прямий ефір сьогоднішнього недільного випуску підсумкового тижневика новин на каналі ICTV 24 березня 2019 року «100 хвилин з Оксаною Соколовою».

Цю інформацію в коментарі «Детектору медіа» підтвердила ведуча програми Оксана Соколова.

За її словами, про інтерв’ю в «100 хвилин з Оксаною Соколовою» було домовлено заздалегідь, і неочікувано за кілька хвилин до програми подзвонили зі штабу кандидата і сказали, що Володимир Зеленський не зможе взяти участь у програмі.

Водночас “ТСН Тиждень” 24 березня 2019 року показав інтерв’ю із Володимиром Зеленським, яке було записано в середу 20 березня. Як повідомила ведуча програми Алла Мазур, інтерв’ю було записано заздалегідь, бо Зеленський вирушав на гастролі із “Кварталом 95”.

Раніше  Зеленський 21 березня не з’явився в ефір телепрограми “Право на владу” на телеканалі “1+1”, про це написала журналістка Соня Кошкіна на своїй Facebook-сторінці. За словами Кошкіної, участь Зеленського в програмі було узгоджено за два тижні. На запитання журналістів у прямому ефірі відповідали Юлія Тимошенко, Анатолій Гриценко, Руслан Кошулинський і Олександр Шевченко.

Нагадаємо, 22 березня Володимир Зеленський та його дружина Олена стали гостями програми «Інтерв’ю з кандидатом у президенти про головне» на ICTV . Перше спільне інтерв’ю у кандидата та його дружини взяли ведучі телеканалу Вадим Карп’як («Свобода слова») та Олена Фроляк («Факти»). З повним текстом інтерв’ю можна ознайомитися на “Детекторі медіа”.

Фото: tvbusinessconference.com

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *