Зеленський заявив, що влада реєструє проти нього кримінальну справу про відмивання коштів

«Влада пробила дно. Не тільки прослуховує мій офіс, а й реєструє кримінальну справу проти мене, проти «Кварталу» про відмивання якихось там грошей», – сказав кандидат в президенти України Володимир Зеленський у відеозверненні у Facebook.

За його словами, з’явилася інформація, що спеціальні люди шукають контакти на території «ЛНР», щоб там встановити його біг-борди. «Я дуже радий, що у нашої влади дуже багато друзів серед терористів», – зазначив він.

Також він повідомив, що депутат (прізвище не уточняється) з однієї партії, назва якої з трьох літер, реєструє справу особисто проти Зеленського. «Думаю, найближчим часом з’явиться кримінальна справа проти мене, що я нібито в 2002 році на автомобілі в Чернігівській області збив людину. Люди добрі, це вже зовсім прєдєл, але я дуже вдячний за цю інформацію», – сказав він. Звертаючись до «лайнометарів», додав, що «ми все памятаємо, нічого не забудемо, і буде відповідь згідно з законом».

Нагадаємо, 5 березня народний депутат Володимир Ар’єв зареєстрував у Державному бюро розслідувань заяву про відмивання коштів «ПриватБанку» через фірми олігарха Ігоря Коломойського та кандидата у президенти Володимира Зеленського. 1 березня Володимир Ар’єв опублікував інформацію про те, як 41 мільйон доларів  коштів вкладників «ПриватБанку» було виведено на рахунки «коміків “Кварталу 95” через кредитування пов’язаних з Коломойським компаній». Грошові кошти виводилися з «ПриватБанку» частинами з 2012 року, від моменту співпраці Коломойського і Зеленського. Відповідно до заяви поданої Ар’євим у ДБР та НАБУ, це порушення Кримінального кодексу за чотирма статтями.

Служба безпеки України повідомила, що здійснює прослуховування, яке не стосується кандидата у президенти України Володимира Зеленського, хоча апаратура й розміщена біля його офісу.

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *