«Чим більше про нас згадувань, тим більше ми у стрічці новин» – команда Зеленського

Команда кандидата у президенти Володимира Зеленського запускає сайт для перевірки фейків про Зеленського, про це розповів керівник стратегії діджитал-просування кандидата Михайло Федоров в інтерв’ю «Українській правді».

«Фейки постійно виникають. Навіть якщо їх блокувати, з’являться нові. Тому я вирішив – нехай виникають», – пояснив Федоров. Штаб Зеленського спеціально запустив акцію «Зе!фейк» на найкращий фейк про кандидата та його команду з метою «знецінення» цієї інформації.

«Як маркеторог я вважаю, що чим більше згадувань про нас, тим більше ми у стрічці (новин – ред.) в людей у позитивному чи негативному контексті. Все одно для нас це добре», – додав керівник з цифрових комунікацій Михайло Федоров.

Також Федоров повідомив, що нещодавно вони запустили свій основний сайт. Він запевняє, що сайт відвідало вже понад 2,3 мільйона унікальних користувачів. «Це приблизно рівень президентської кампанії Обами у 2008 році (44-й президент США, якого було обрано у 2009 році – ред.). Якщо подивитися за рівнем розвитку інтернету в США тоді та у нас зараз, то це зіставні цифри».

Для порівняння у 2008 році 74% населення США користувалося інтернетом, тоді населення США було понад 304 мільйони. В Україні за останніми даними близько 63% українців користувалися інтернетом у 2017-2018 роках. Населення України близько 44,8 мільйони (2017 рік).

Команда Володимира Зеленського активно використовує соціальні мережі: Facebook, Instagram, Telegram та Twitter, а також створено два канали на Youtube. Михайло Федоров зазначає, що загальна кількість підписників усіх ресурсів команди близько 1,2 мільйона людей.

Фото: Українська правда

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *