«Сніданок з 1+1» починає серію сюжетів про коміка, екс-мера Рейк’явіка Йона Ґнарра

4 березня вийшов перший сюжет-анонс за участі коміка, колишнього мера Рейк’явіка Йона Ґнарра та з ведучім Єгором Гордєєвим. «Йон Ґнарр – комік, актор, панк. Випадково став мером найпівнічнішої столиці планети і врятував Рейк’явік від банкрутства і злиднів. Найвідоміший актор Ісландії, який увійшов у політичну історію», – йдеться у відео.

Раніше керівниця юридичного відділу рекламно-комунікаційного холдингу Publicis Groupe Ukraine Олена Андрієнко в інтерв’ю «Детектору медіа» зазначала, що кейс Йона Ґнарра, який став мером Рейк’явіка у 2010 році, схожий з прикладом Володимира Зеленського – у його передвиборчій кампанії також використовується розважальний контент.

Нагадаємо, що 15 лютого «1+1» анонсував показ документального фільму про 40-го президента США Рональда Рейгана. Головного героя українською мовою озвучив Володимир Зеленський.

У фільмі зазначалося, що це стрічка про «людину з шоу-бізнесу, яка стала президентом». Рональд Рейган працював телеведучим та актором, однак не одразу став президентом США. До цього вісім років був губернатором Каліфорнії.

4 березня вийшло інтерв’ю з екс-мером Рейк’явіка Йоном Ґнарром на новому інтернет-виданні «Йод». З Ґнарром зокрема поговорили про кандидата у президенти України Володимира Зеленського.

Очолила інтернет-видання «Йод» директорка з розвитку студії «Квартал 95» Ірина Побєдоносцева.

На сайті опубліковані інтерв’ю з акторами і діячами студії «Квартал 95»: редактором «Ліги сміху» Андрієм Чивуріним, учасником «Ліги сміху» Юрієм Степанцем, актором студії «Квартал 95» Олександром Пікаловим.

Фото: скріншот

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *