Юрій Тимошенко першим агітуватиме в ефірі Суспільного, останньою – Юлія Литвиненко

21 лютого Центральна виборча комісія затвердила результати жеребкування щодо черговості надання кандидатам на пост президента України ефірного часу на Суспільному. 

Кандидат у президенти Юрій Тимошенко 1 березня 2019 року першим буде проводити передвиборну агітацію на суспільно-політичному загальнонаціональному каналі Суспільного телебачення (“UA:Перший”) за результатами жеребкування проведеного Центральною виборчою комісією, останньою 12 березня агітуватиме Юлія Литвиненко. На Суспільному радіо першим буде Ілля Кива, а завершувати агітацію в межах проведення президентських виборів буде Євген Мураєв.

21 лютого Центральна виборча комісія затвердила результати жеребкування щодо черговості надання кандидатам на пост президента України ефірного часу на суспільно-політичних загальнонаціональних каналах Суспільного телебачення та Суспільного радіо НСТУ для проведення передвиборної агітації за рахунок і в межах коштів державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення чергових виборів президента України 31 березня 2019 року.

Кожному кандидату у президенти з 1-го до 28 березня 2019 року буде надано по 15 хвилин ефірного часу у два етапи для проведення перевиборної агітації в межах коштів державного бюджету. Зокрема, на Суспільному телебаченні Андрій Садовий – 2 березня, Петро Порошенко та Юрій Бойко – 4 березня, Володимир Зеленський – 9 березня, Юлія Тимошенко – 10 березня, Анатолій Гриценко – 11 березня.

На Суспільному радіо Юлія Тимошенко та Андрій Садовий агітуватимуть 1 березня, Юрій Бойко – 2 березня, Петро Порошенко та Володимир Зеленський – 7 березня, Анатолій Гриценко – 8 березня.

Нагадаємо, Зураб Аласанія сказав, що вже проведено тендер на 26 млн гривень на розміщення політичної реклами і дебатів, які передбачені у другому турі виборів Президента України.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *