ЦВК зареєструвала політтехнолога Петрова кандидатом у президенти

Центральна виборча комісія 7 лютого зареєструвала самовисуванця Володимира Петрова, політтехнолога, продюсера ТОВ «Люмпен Продакшн» кандидатом у президенти.

Володимир Петров, український політтехнолог, телеведучий, займався медіакіллерством – знищення репутації людини у публічній площині.

На своїй Facebook-сторінці Петров написав: «Володимир Петров – перший в історії України кандидат у президенти, який веде виборчу кампанію під домашнім арештом»

У 2018 році Володимир Петров був фігурантом справи Tinder-скандалу за участі заступника Департаменту захисту економіки Національної поліції України Олександра Варченка та студентки Наталії Бурейко. Його було затримано за підозрою у порушенні недоторканості приватного життя (чотири статті Кримінального кодексу України). Суд залишив Петрова під домашнім арештом.

У 2013 році Петров був виконавцем провокації з БТР із зображенням моркви та людьми, одягненими в костюми кроликів на мітингу опозиції. У 2010 році протестував проти журналістського руху «Стоп цензурі!».

Фото: Українська правда

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *