На форум, де Порошенко оголосив, що балотуватиметься в президенти, акредитувалося понад 200 журналістів

На форум «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом», який відбувся 29 січня 2019 року у Києві в Міжнародному виставковому центрі, акредитувалося 206 представників ЗМІ, з них понад 20 з іноземних медіа. Цю інформацію «Детектору медіа» надали в прес-службі глави держави.

З загальнонаціональних каналів акредитувалися журналісти від ICTV, «України», «Інтер», СТБ, «1+1», 24-й, 5-й, «112 Україна», Newsone, ZIK, «Еспресо», а також «Громадське ТБ», INTV та інші. Акредитовані інформагенції та інтернет-видання: «Інтерфакс-Україна», УНІАН, «Укрінформ», «РБК-Україна», «Ліга», «Українська правда» та ін.

Також акредитувалися представники Associated Press, Reuters, BBC, ARD, ORF, Deutsche Welle, France-Presse та ін. Акредитація тривала в дуже короткий термін.

Нагадаємо, Петро Порошенко 29 січня оголосив на форумі «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом» про прийняття рішення балотуватися на другий термін президентства.

Нагадаємо, на з’їзд ВО «Батьківщини», який проходив 22 січня і на якому висунули в кандидати в президенти Юлію Тимошенко, акредитувалося понад 300 журналістів, з них 68 із закордонних ЗМІ.

Фото: Адміністрація президента

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *