У «Батьківщині» прокоментували кадри з Коельйо у фільмі про Тимошенко

У ВО «Батьківщина» заявили, що фільм про Юлію Тимошенко, який показали на з’їзді партії 22 січня, був біографічним, а не агітаційним, повідомляє «Українська правда».

«Такі фільми біографічні ми готували і на попередні вибори. Демонстрація таких матеріалів є усталеною традицією під час висунення провідних політиків в Європі, США і фільм був зроблений і позиціонований як біографічний, а ніяк не агітаційний», – повідомила прес-секретарка Юлії Тимошенко Марина Сорока.

23 січня бразильський письменник Паоло Коельйо спростував свою підтримку кандидатури Юлії Тимошенко на президентських виборах України.

За словам речниці Тимошенко інтерв’ю з Пауло Коельйо записав хорватський режисер Яков Седлар у 2010 році, який зняв того року документальну стрічку «Юлія».

«У цього режисера є всі права на показ, які він нам і передав – всі права і матеріали», – пояснила Сорока.

У фільмі також були кадри з колишнім президентом Польщі Олександром Квасневським, першим президентом України Леонідом Кравчуком та екс-голова СБУ Валентином Наливайченком.

Нагадаємо, 22 січня 2019 року Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» на з’їзді офіційно висунуло лідерку партії Юлію Тимошенко кандидатом в  президенти України.

Фото: скріншот з відео

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *