Юлія Литвиненко розглядає пропозицію стати кандидатом у Президенти України

12 січня 2019 року Прямий канал показав інтерв’ю Євгена Кисельова з Юлією ЛитвиненкоКисельов. Авторське»), в якому телеведуча зазначила, що розглядає пропозицію стати кандидатом у Президенти України.

Телеведуча Юлія Литвиненко, яка більше не працює на Прямому каналі, відповідаючи на запитання Євгена Кисельова, чи правда, що вона вирішила піти з журналістики і стати політиком, сказала, що наразі розглядає декілька пропозицій, які надійшли як від влади, так і від опозиції.

 

«У мене є декілька пропозицій, які з’явилися тоді, коли я вирішила піти з Прямого каналу і зайнятися освітніми проектами. Останні кілька років я читала курс з медіаграмотності для середньої та старшої школи. І я думаю, буде великою помилкою як діючої влади, так і опозиції не привести нових людей у політику», – сказала вона.

За її словами, щоб прийняти остаточне рішення, треба зрозуміти, чи є команда, яка її буде підтримувати.

«Ви можливо в президенти зібралися? Ви можете замахнутися на таку величину в політиці, як крісло українського президента?», – запитав Кисельов.

«Я розглядаю і таку пропозицію», – відповіла Юлія Литвиненко. Вона додала, що йде в політику заради майбутнього своїх дітей. Пані Литвиненко вважає себе крайнім консерватором, її ідеалом в політиці є Маргарет Тетчер. Щодо економічної політики, то вона виступає за зниження податків і стимулювання економіки України. Під час інтерв’ю Юлія Литвиненко неодноразово критикувала як політика Юлію Тимошенко.

Нагадаємо, генеральна директорка каналу Прямий Євгенія Захарова повідомила, що з місяць тому в програмі Матвія Ганапольського було оголошено, що Юлія Литвиненко більше не працює на Прямому каналі, а останнім інтерв’ю Євгену Кисельову Прямий канал зафіксував цей факт і «поставив крапку» у співпраці з телеведучою.

Нагадаємо, в травні 2018 року Юлія Литвиненко, яка раніше працювала на телеканалі NewsOne, почала вести на Прямому каналі програму «Підсумки», ведучим якої до того був Євген Кисельов. Наприкінці травня Євген Кисельов повернувся в «Підсумки», а Юлія Литвиненко продовжила вести на Прямому спеціальні марафони та готувати до ефіру свої нові програми. Згодом Прямий канал запустив ток-шоу Юлії Литвиненко «Один за всіх», яке після претензій телеканалу СТБ щодо запозичення назви в однойменного ток-шоу СТБ змінив назву на «Інтерв’ю Юлії Литвиненко».

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *