Зеленський запропонував підписникам у соцмережі написати разом з ним передвиборну програму

Художній керівник Студії «Квартал 95» Володимир Зеленський, який у новорічну ніч заявив про намір балотуватися на посаду Президента України, запропонував підписникам у соцмережі написати разом з ним його передвиборну програму.

Своє відеозвернення він оприлюднив у Facebook.

Володимир Зеленський процитував фрагменти різних передвиборних програм інших політиків. «Де тут чиє? Що з цього виконано?», – запитав він.

«Мені здається, старі політики живуть простим принципом – ні в кого нічого не запитали, багато пообіцяли, нічого не зробили. Я зроблю по-іншому. Ми напишемо мою програму разом з тобою. Ми напишемо разом з людьми, всією країною. Потім – знайдемо шляхи вирішення всіх проблем. А далі – втілимо їх у життя», – сказав він.

Для початку Володимир Зеленський запропонував кожному охочому написати п’ять головних проблем України, «які турбують саме тебе».

Нагадаємо, в новорічну ніч телеканал «1+1» замість новорічного привітання Президента України Петра Порошенка показав звернення Володимира Зеленського, в якому він заявив про наміри балотуватися на посаду Президента України.

Виборчий процес на виборах Президента України стартував 31 грудня.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *