«Україна 24» в проєкті «Ніч виборів з Савіком Шустером» оголосить результати екзит-полів у 12 містах України

25 жовтня в ефірі телеканалу «Україна 24» о 19:30 відбудеться прем’єра проєкту «Ніч виборів з Савіком Шустером». Про це йдеться в пресрелізі телеканалу.

Спільно з телеканалом «Україна 24» студія Савіка Шустера замовила незалежні екзит-поли у 12 містах України: Київ, Дніпро, Харків, Маріуполь, Одеса, Миколаїв, Кривий Ріг, Чернівці, Ужгород, Львів, Вінниця та Черкаси.

«Ми часто на свої ефіри запрошуємо мерів різних міст. І щоразу ми стаємо свідками того, як місцева влада перетворюється у потужну силу. Це дуже важливі для країни вибори. У 2019 більшість українців підтримали президента Володимира Зеленського та його партію в парламенті. Кого вони підтримають на місцевих виборах, і як Україна проживе наступні кілька років — ми дізнаємося першими в країні завдяки нашим екзит-полам», — розповів Савік Шустер.

Глядачі каналу «Україна 24» дізнаються результати місцевих виборів одразу після закриття дільниць. «В ефірі ексклюзивної програми найвпливовіші політики, лідери та кандидати після завершення виборчої кампанії відповідатимуть за свої слова та обіцянки», – йдеться в пресрелізі.

Нагадаємо, 25 жовтня 2020 року телеканал «Київ» проведе спеціальний телемарафон, присвячений муніципальним виборам.

25 жовтня, в ефірі суспільних каналів «UA: Перший» та філій Національної суспільної телерадіокомпанії України вийде марафон «Суспільна студія. Місцеві».

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *