В ефір ICTV замість Зеленського прийде його радник Данилюк

В ефір ICTV замість Зеленського прийде його радник Данилюк

15 Квітня 2019
3869

В ефір ICTV замість Зеленського прийде його радник Данилюк

3869
У програму «Свобода слова» на телеканалі ICTV у понеділок, 15 квітня, замість кандидата в президенти Володимира Зеленського прийде його радник, екс-міністр фінансів України Олександр Данилюк.
В ефір ICTV замість Зеленського прийде його радник Данилюк
В ефір ICTV замість Зеленського прийде його радник Данилюк

Про це повідомляється на сайті телеканалу.

Також у програмі візьме участь чинний президент України Петро Порошенко. Початок «Свобода слова» – о 22.40 на ICTV.

Як зазначається, серед експертів будуть присутні:

  • Денис Казанський, видання «Український тиждень»;
  • Інна Кузнецова, «Радіо Свобода»;
  • Олександра Матвійчук, ГО «Центр громадянських свобод», координатор «Євромайдан SOS»;
  • Олексій Якубін, політолог;
  • Мирослав Гай, волонтер, засновник фонду «Мир і Ко»;
  • Сергій Таран, політолог.

Як повідомляв «Детектор медіа», кандидат у президенти Петро Порошенко 14 квітня о 14:14 прийшов на НСК «Олімпійський» для дебатів із іншим кандидатом Володимиром Зеленським. Ведучим заходу був журналіст Андрй Куліков. Володимир Зеленський не прибув на НСК «Олімпійський». Пан Порошенко, своєю чергою, дав брифінг, який завершився о 15:17. 

Петро Порошенко також повідомив, що 15 квітня чекатиме на іншого кандидата Володимира Зеленського в ефірі каналу ICTV, у програмі «Свобода слова». Також він заявив, що буде чекати 19 квітня в студії Суспільного для проведення дебатів.

Нагадаємо, що команда кандидата на пост президента Володимира Зеленського призначила час проведення дебатів 19 квітня о 19.00  на НСК  «Олімпійський». Петро Порошенко запропонував Зеленському зустрітися на «Олімпійському» сьогодні, 14 квітня о 14:00, а 19 квітня провести офіційні дебати в студії ПАТ НСТУ. Команда Зеленського не погодилася на таку пропозицію, та наполягає на зустрічі кандидатів на стадіоні, або телеміст між стадіоном, де буде присутній один кандидат, та студією Суспільного, де буде інший.

Національна суспільна телерадіокомпанія України проведе офіційні дебати у студії суспільного мовника між кандидатами на пост президента України перед днем тиші 19 квітня о 20: 00. У ЦВК вважають, що кандидати на пост президента мають виконувати закон.

Детальніше про події навколо дебатів кандидатів у президенти читайте тут.

Фото: ICTV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3869
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду