«Не бійтеся опонента» – Порошенко закликав Зеленського прийти на дебати 14 квітня

Кандидат у президенти та чинний президент Петро Порошенко закликав свого суперника Володимира Зеленського прийти в неділю 14 квітня на НСК «Олімпійський». Петро Порошенко записав відеозвернення, яке було опубліковано на його офіційній Facebook-сторінці 13 квітня.

«Володимире Олександровичу, спілкування з мільйонами українців важливіше, ніж вихідні в Парижі. І не ховайтеся від виборців, не втікайте від преси, не бійтеся опонента, не кидайте трубку. Повертайтеся, прилітайте і поговоріть нарешті з людьми. До зустрічі в неділю на стадіоні», – сказав Порошенко.

Нагадаємо, 11 квітня кандидати на пост президента Петро Порошенко та Володимир Зеленський в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1» поговорили телефоном. Петро Порошенко закликав Зеленського прийти на НСК  «Олімпійський» на дебати 14 квітня, а 19 квітня прийти на дебати в студію Суспільного. Зеленський сказав, що чекатиме Порошенка на «Олімпійському» 19 квітня. 

А 12 квітня Володимир Зеленський прокоментував розмову з Петром Порошенком, яка відбулася в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1». «Мені здається, що я був відвертим, чесним, таким, як я є. Ми домовилися, що в нас будуть дебати 19 квітня на НСК “Олімпійський”», – сказав Зеленський.

9 квітня голова Центральної виборчої комісії (ЦВК) Тетяна Сліпачук та голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Зураб Аласанія заявили, що Національна суспільна телерадіокомпанія України проведе офіційні дебати у студії Суспільного мовника між кандидатами на пост президента України перед днем тиші 19 квітня о 20.00. У ЦВК вважають, що кандидати на пост президента мають виконувати закон.

«Детектор медіа» збирає основні події, які відбуваються навколо дебатів між кандидатами Порошенком та Зеленським.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *