Анонсованої конференції друга Зеленського не відбулося

Друг та партнер по КВН та студії «95 квартал» Володимира Зеленського Денис Манжосов мав дати прес-конференцію у Києві в інформаційному агентстві «Українські новини», однак Манжосов так і не вийшов до журналістів. Про це стало відомо з прямої трансляції «Українських новин».

«Організатори повідомили, що пан Манжосов прибув у цей зал за годину до початку прес-конференції, його бачили деякі ЗМІ та одна з наших працівниць. Він ознайомився з територією, а потім вийшов на подвір’я перекурити, сів у таксі чи іншу машину. І на цьому його сліди зникли. Організатори прес-конференції, які орендували цей зал., не можуть з ним зв’язатися. Якщо у нас будуть новини про його долю чи про майбутню прес-конференцію, ми вас поінформуємо», – повідомив журналістів директор «Українських новин» Денис Іванеско.

Журналісти «Української правди» бачили як Денис Манжосов приїхав, а потім лишив будівлю «Українських новин». Манжосов приїхав до прес-центру приблизно о 14.45. На 15.30 був запланований захід. За кілька хвилин він вийшов, сів у таксі і не повернувся. Говорити із журналістами відмовився. «Ми підійшли, постукали бокове вікно, спитали чи він повернеться.  Але через затоноване скло нічого не видно. Він був у супроводі кількох людей», – розповів журналіст «Української правди» іншим журналістам, які прийшли на прес-конференцію.

Раніше було повідомлення про мінування агенства, до будівлі приїхали співробітник Державної служби з надзвичайних ситуацій, поліція та швидка допомога. Денис Іванеско сказав, що написав відмову від перевірки. «Вхід до редакції за власними посвідчення, є відеоспостереження, жодної небезпеки немає. Написали, що під власну відповідальність будемо працювати. У відповідь почули, що патруль буде деякий час чергувати. Яка подальша доля цього псевдозамінування, я не знаю», – пояснив директор «Українських новин».

У прес-центрі на Манжосова чекали 15 камер і 30 журналістів. Також прийшли співробітники «95 Кварталу» Олександр Пікалов та Артем Гагарін.

Денис Манжосов – друг дитинства  кандидата у президенти Володимира Зеленського. Був одним із засновників «95 Кварталу», звідки пішов у 2013 році. З того часу ані він, ані інші «кварталівці» не розповідали подробиць про їхній конфлікт.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *