«Будьте мужиком, приходьте на дебати» – Порошенко знову звернувся до Зеленського

Кандидати у президенти та чинний президент України Петро Порошенко знову звернувся до іншого кандидата у президенти Володимира Зеленського щодо участі у дебатах. Відеозвернення з’явилося на офіційній Facebook-сторінці Петра Порошенка.

5 квітня вночі у Facebook Петра Порошенка з’явилося відео зі зверненням до Володимира Зеленського щодо дебатів.

«Володимире Олександровичу, знову мушу спілкуватися з вами через об’єктив, замість розмови віч-на-віч. Не бійтеся, дебати – це не страшно. Це нормальна політична традиція. За своє життя я не раз приймав виклики, і не лише від політичних опонентів, а й від сильних ворогів. Дивися в їхні очі й не відвертав погляду. Таким має бути президент і Верховний головнокомандувач.

Не шукайте причин і не ставте умов. І ніким не прикривайтеся. Це некрасиво. Будьте мужиком, приходьте на дебати. Стадіон, так стадіон. Я чекаю», – сказав Петро Порошенко у зверненні до Володимира Зеленського. 

4 квітня Володимир Зеленський записав ще одне відеозвернення, в якому запросив Юлію Тимошенко стати ведучою його дебатів з Петром Порошенком.

4 квітня Петро Порошенко відповів на виклик кандидата у президенти Володимира Зеленського провести дебати на НСК «Олімпійський».

3 квітня у Facebook було опубліковане відеозвернення Володимира Зеленського до Петра Порошенка з викликом провести дебати на стадіоні у Києві за присутності «усіх телеканалів та усіх журналістів».

Фото: скріншот

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *