«Слуга народу – 3» поки не отримав прокатного посвідчення

«Слуга народу – 3» поки не отримав прокатного посвідчення

6 Березня 2019
3012
6 Березня 2019
16:30

«Слуга народу – 3» поки не отримав прокатного посвідчення

3012
Канал «1+1» ще не подавав документи на отримання державного посвідчення на право розповсюдження і демонстрування серіалу «Слуга народу – 3» із кандидатом у президенти Володимиром Зеленським у головній ролі до Державного агентства України з питань кіно.
«Слуга народу – 3» поки не отримав прокатного посвідчення
«Слуга народу – 3» поки не отримав прокатного посвідчення

Про це «Детектору медіа» повідомив перший заступник голови Держкіно Сергій Неретін. Він зазначив, що станом на сьогодні ні студія «Квартал 95», ні канал «1+1» не зверталися до відомства за видачею прокатного посвідчення.  

«Ми розглянемо це питання, як тільки автори або канал подадуть документи на розгляд», – сказав він.

Директорка з розвитку студії «Квартал 95» Ірина Побєдоносцева пояснила «Детектору медіа», що зазвичай документи на видачу посвідчення на право трансляції серіалу подає канал.

Директорка департаменту маркетингових комунацій «1+1 медіа» Світлана Павелецька підтвердила «Детектору медіа», що документи до Держкіно поки що не подано. «Зазвичай ми робимо це, коли вже знаємо, коли продукт виходитиме в ефір і маємо всі необхідні матеріали. Поки що документи не подавали, але все буде зроблено в нормальному режимі», – пояснила вона.

Нагадаємо, вихід серіалу виробництва студії «Квартал 95» «Слуга народу – 3» було анонсовано на березень цього року. Головну роль у серіалі виконує керівник студії «Квартал 95», актор і кандидат у президенти України Володимир Зеленський.

Комітет виборців України раніше зазначав, що фільм «Слуга народу – 3» за законом вважається передвиборчою агітацією.

Про те, чи вважають серіал передвиборчою агітацією юристи та політтехнологи читайте в матеріалах «Виборці голосують не за Зеленського, а фактично за Голобородька» та «Чи є шоу Зеленського агітацією? Медіаюристи згадують про критерії».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3012
Читайте також
25.02.2019 15:05
Тарас Шевченко, «Українська правда. Блоги»
1 443
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
імя іван
1870 дн. тому
та не слуга народу а соска каламойського
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду