«112 Україна» наживо міксує трансляції форумів Порошенка та «Опозиційної платформи – За життя»

У Києві 29 січня 2019 року триває з’їзд політичної сили «Опозиційна платформа – За життя», організатори якого заявили про участь тисячі делегатів. Його роботу транслюють наживо «112 Україна» та Newsone. При цьому «112 Україна» міксує цю трансляцію з форумом Петра Порошенка «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом», який проходить у Києві в Міжнародному виставковому центрі. А на Newsone трансляцію «Опозиційна платформа – За життя» розпочали відразу після виступу Петра Порошенка на форумі «Від Крут до Брюсселя».

За словами народного депутата Миколи Скорика, головна мета з’їзду  – це підтримка кандидата в президенти Юрія Бойка, повідомляють «Подробиці».

Нагадаємо, Юрія Бойка Центральна виборча комісія 22 січня 2019 року зареєструвала кандидатом у президенти України самовисуванця, співголову «Опозиційної платформи – За життя» та народного депутата України. Нагадаємо, співголова фракції «Опозиційний блок» Юрій Бойко і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович підписали угоду про об’єднання опозиції і створення «Опозиційної платформи – За життя».

Народний депутат Нестор Шуфрич з трибуни з’їзду назвав діючу владу «бандою шакалів», заявив, що «такого безпрецедентного грабунку в нашій історії ще не було», і що саме мудрість його колег не дала кинути Україну в прірву. «Ніхто не вірив, що ми вистоїмо, але ми це зробили, в 14-му році ми змогли об’єднатися, ми зрозуміли, що Україну обманули, ми не втекли, ми залишилися з людьми. Нам не соромно за жодний день, який ми прожили з 2014-го року», – сказав він. Він зазначив, що перед ним виступав Віктор Медведчук, який навів багато фактів про те, що українців нібито обкрадають.

Нагадаємо, що канали «112 Україна» та належить нардепу, члену фракції «Опозиційного блоку» Тарасу Козаку й соратнику Віктора Медведчука.

Нагадаємо, форум Петра Порошенка транслюють п’ять інформаційних телеканалів: 5 канал, Прямий, ZIK, «Еспресо» та «112 Україна». Канал NewsOne показав наживо тільки виступ президента Петра Порошенка.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *