Суспільний мовник запускає онлайн-платформу «Зворотний відлік»

Суспільне запускає сайт «Зворотний відлік», який стане єдиним інформаційним центром, де будуть зібрані всі матеріали стосовно однойменного ток-шоу, повідомляється на сайті «UA: Суспільне мовлення».

«Глядачі матимуть змогу подивитися онлайн-трансляцію шоу “Зворотний відлік” та ознайомитися з анонсами майбутніх ефірів. Буде можливість переглянути ефіри минулих програм у записі. Також на онлайн-платформі розміщені фото та короткі біографії всіх кандидатів, запрошених до участі в політичній дискусії», йдеться у повідомленні Суспільного.

На онлайн-платформі поруч із кожним випуском ток-шоу можна буде побачити «глядацький рейтинг» кандидатів. Під час прямого ефіру шоу «Зворотний відлік» глядачі зможуть підтримати одного з кандидатів, проголосувавши онлайн на сайті або зателефонувавши за номером, вказаним на екрані під час ефіру.

Нагадаємо, 18 березня щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці в ефірі «UA: Першого», «UA: Крим», 24 регіональних телеканалів Національної суспільної телерадіокомпанії України та на хвилях «Українського радіо» стартує політичне ток-шоу з кандидатами в президенти України «Зворотний відлік».

Формат дискусії — дебати з елементами шоу. Кандидати відповідатимуть на запитання ведучих, експертів, одне одного та від аудиторії, зокрема й зібрані журналістами Суспільного з усіх регіонів країни.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *