VoxUkraine запустила онлайн-базу «Антологія брехні»

VoxUkraine запустила онлайн-базу «Антологія брехні»

4 Березня 2019
2565
4 Березня 2019
12:15

VoxUkraine запустила онлайн-базу «Антологія брехні»

2565
База «Антологія брехні» (nepravda.org) містить 1952 твердження політиків, перевірених на правдивість командою проекту VoxCheck.
VoxUkraine запустила онлайн-базу «Антологія брехні»
VoxUkraine запустила онлайн-базу «Антологія брехні»

Про це VoxUkraine повідомляє на своєму сайті. 

Зазначається, що онлайн-база «Антологія брехні» постійно доповнюватиметься. Наразі можна переглянути 1952 твердження українських політиків про газ, медицину, землю, армію, державний борг пенсії, субсидії тощо, які вони озвучували минулого року.

Зокрема, йдеться про десятьох осіб: Петра Порошенка, Юліїю Тимошенко, Олега Ляшка, Юрія Бойка, Анатолія Гриценка, Андрія Садового, Володимира Зеленського, Володимира Гройсмана, Вадима Рабіновича, Олега Тягнибока.

Повідомляється також, що сайт працює у форматі бета-версії, повноцінно має запрацювати протягом двох місяців.

«Антологію брехні» створено за кошти, зібрані під час краудфандингової кампанії на Спільнокошті «Рік до виборів. Готуймося разом!». Також розробку сайту підтримали Міжнародна мережа фактчекерів (IFСN, Poynter Institute, США) та National Endowment for Democracy (США).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2565
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду