ЦВК планує запустити оновлену версію офіційного сайту – Тетяна Сліпачук

ЦВК найближчим часом оновить свій сайт, зробить його більш зручнішим для користувачів. Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» розповіла голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук.

«…сайт Центральної виборчої комісії востаннє оновлювався в далекому 2004 році. Але найближчим часом ми плануємо запустити оновлену версію з усією необхідною інформацією. Поза цим, і в цій версії ми вже зробили певні зміни. Для прикладу, на головній сторінці з’явився окремий блок «Громадянам України», де можна знайти інформацію, як голосувати внутрішньо переміщеним особам і виборцям, виборча адреса яких відноситься до тимчасово окупованої території України, як проголосувати не за зареєстрованим місцем проживання, де знайти необхідну дільницю й навіть наскільки доступною є будівля ЦВК для людей з інвалідністю», – сказала вона.

За її словами, вже зроблено адаптивну версію сайту Державного реєстру виборців, який теж постійно оновлюємо. «Днями запустили окремий розділ, де можна побачити інформацію про кількість громадян, які змінили місце голосування, і сторінку зі статистикою кількості виборців із 2010 року й дотепер», – зазначила голова ЦВК.

Також Тетяна Сліпачук зауважила, що ЦВК працює над розробкою довгострокової комунікаційної стратегії.

Фото: hromadske.ua  

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *