У Facebook знову стався збій, який торкнувся й користувачів із України

Численних користувачів соціальної мережі Facebook 5 грудня вилогінили з облікових записів і вони наразі не мають змоги зайти на свої сторінки.

Сайт Downdetector зафікусував скарги юзерів із Великої Британії, Польщі, Угорщини, Італії, Швеції, Бельгії, Іспанії та інших країн. Виникли проблеми й у користувачів із України.

«Деякі користувачі кажуть, що втратили доступ до свого акаунту. Інші кажуть, що сайт у них взагалі не працює. Під час спроби залогінитися в соцмережу, користувачі отримують повідомлення про “неочікувану помилку. Чимало людей почали непокоїтися, що їх могли зламати хакери. Інші вважають, що це технічна проблема»,  — зазначає ВВС Україна.

Американська компанія поки ніяк не пояснила причини збою.

За останні місяці технічні проблеми в роботі соцмережі виникли не вперше. На збої в роботі Facebook Messenger юзери з Європи, США та країн Латинської Америки скаржилися зовсім нещодавно — 29 листопада.

Як повідомляв «Детектор медіа», 16 вересня Facebook помітила незвичайну активність однієї з функцій соцмережі – «Подивитися як». У результаті внутрішнього розслідування виявили комбінацію вразливостей, через яку невідомі отримали доступ до облікових записів щонайменше 50 мільйонів користувачів. 27 вересня вразливість усунули. Через це близько 90 мільйонів юзерів, які користувалися цією функцією з моменту виявлення вразливості, вилогінили з їхніх акаунтів, і їм потрібно було поміняти пароль.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *