Сюмар розповіла, чому припинила співпрацю з Порошенком

Вікторія Сюмар повідомила, що з травня не займається медійною складовою виборчого штабу Петра Порошенка.

Про це Вікторія Сюмар, голова парламентського комітету з питань свободи слова і інформаційної політики, сказала в інтерв’ю «Українській правді».

«Ми зробили дослідження, провели фокус-групи, зробили свій варіант стратегії, запропонували свої гасла, які не були до кінця сприйняті, і все. З травня припинили співпрацю», – розповіла пані Вікторія.

За її словами, нічого поганого про команду президента вона сказати не може.

«У нього є своя усталена команда на чолі з Ігорем Гринівим, з якою він звик працювати. Ідеї Гриніва мають більший відгук у Порошенка, – зазначила пані Сюмар, – Зрештою, Гринів уже один раз попрацював, щоб Порошенко виграв вибори. Зрозуміло, що в президента є до нього довіра і стосовно другого терміну. Тобто там є інша команда, і вона працюватиме».

Як повідомляв «Детектор медіа», 5 липня українські медійники та експерти у різних галузях знань оголосили про створення національного громадського об’єднання «Виборча Рада UA» – постійної публічно діючої інтелектуально-експертної ради, яка має на меті впливати на хід виборчих кампаній 2019 року та зміст політики в Україні.

«Виборча Рада UA» має намір широко обговорювати та оцінювати програми політичних партій та окремих кандидатів, їхні команди та особисті якості.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *