У Краматорську в день виборів для журналістів працюватиме прес-центр

25 жовтня у Краматорську працюватиме прес-центр донецької обласної організації ВГО «Комітет виборців України» та громадянської мережі «Опора». Про це повідомляє «Комітет виборців України».

У прес-центрі представники ЗМІ та міжнародні спостерігачі зможуть отримати оперативну, неупереджену, професійну та достовірну інформацію про перебіг виборчого процесу в день голосування.

Прес-центр буде відкритий за адресою: місто Краматорськ, пр. Миру, 9 (приміщення «Вільної Хати»).

Прес-центр почне свою роботу з часу відкриття виборчих дільниць. Вже зранку ЗМІ зможуть отримати оперативну інформацію від громадських спостерігачів щодо відкриття виборчих дільниць та перебігу виборчого процесу.

Протягом 25 жовтня будуть організовані наступні прес-конференції:

11.00 – Інформація про відкриття виборчих дільниць та початку голосування на виборчих дільницях. До участі у прес-конференції запрошені представник регіональної влади щодо питань організаційного забезпечення роботи комісій та голови територіальних виборчих комісій;

15.00 – Інформація про хід голосування та можливі зафіксовані порушення на виборчих дільницях Донецької області;

18.00 – Інформація про кількість та характер зафіксованих порушень виборчого законодавства станом на цю годину та в цілому протягом дня голосування. До участі у прес-конференції запрошені представники Управління міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області;

20.00 – Характеристика виборчого процесу та дня голосування від учасників виборчого процесу. До участі у прес-конференції запрошуються кандидати в депутати, керівники виборчих штабів та представники політичних партій з аналізом процесу голосування.

Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України» також закликає кандидатів від всіх політичних сил повідомляти про порушення виборчого законодавства під час голосування та підрахунку голосів виборців за телефонами: 050 860 78 12; 098 210 56 00.

Також організатори прес-центру планують у день голосування здійснювати регулярні інформаційні розсилки прес-релізів та новин. Підписатись на інформаційну розсилку можна написавши листа на адресу: doo.cvu@gmail.com або заповнивши онлайн форму.

Також оперативна інформація буде публікуватись на офіційному сайті Донецького «Комітету виборців України» (www.cvu.dn.ua) та сторінках у Facebook і Twitter (@cvu_donetsk).

Уточнити та перевірити інформацію можна у прес-секретаря ДОО КВУ Катерини Жемчужникової за телефоном (066) 270-17-13 або в Анастасії Прокопенко за телефоном (095) 766-52-77.

Нагадаємо, що медіа-центр, організований «Комітетом виборців України», працює і в Києві з 21 по 31 жовтня за адресою: вул. Хрещатик 27а, 2-й поверх, конференц-зала.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *